HAI SĂ VORBIM.

Știm cât de important este timpul pentru tine și nu vrem să-l irosim deloc! Suntem o echipă tânără de profesioniști dornici să auzim de noul tău proiect și modurile în care putem să te ajutăm.

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidentialitate.
  I Accept

  FAQs.

  Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care le primim. Uită-te peste ele să te asiguri că nu pierzi timp prețios așteptând răspunsul la întrebarea ta. Noi îți promitem că răspundem cât de repede putem!

  Suntem o echipă complexă de designeri care oferă servicii de calitate atât în domeniul Brandingului și al Designului Grafic, precum și a dezvoltării, promovării și întreținerii afacerii tale în spațiul fizic sau în mediul virtual. Având ani de experiență în domeniile menționate anterior, știm cum să oferim servicii impecabile care să satisfacă nevoile oricărui client, indiferent de obstacolele întântâlnite.

  În funcție de materialul grafic care se solicită,complexitatea și timpul necesar dezvoltării acestuia precum și a solicitărilor de modificare, prețul pornește de la 20$. Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să folosiți formularul de contact.

  Printul digital reprezintă tipărirea fizică a diverselor elemente grafice pe diferite formate (A6-A0), pe mai multe tipuri de materiale.

  Printul 3D reprezintă un proces inovativ în care ideile tale pot prinde viață. În urma modelării 3D virtuale în funcție de cerințe, obiectul va fi executat prin intermediul imprimantei 3D, din diverse materiale prin SLA (Stereolitografie), FDM (Fuzionarea Modelării Prin Depunere). Pentru mai multe detalii despre print 3D, puteți accesa website-ul nostru dedicat acestui proces.
  După achiziționarea unui domeniu, acesta trebuie să fie găzduit pe un server.  Noi îți oferim Hosting de cea mai bună calitate, cu siguranța unei prezențe online de 99% prin besthosting.website.

  Rawvisuals.net colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, în urmatoarele scopuri:
  • validarea, expedierea și facturarea comenzilor către acesta;
  • rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, în format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, în chestiuni de Relații cu Clienții;
  • scopuri statistice.

  Un certificat SSL reprezintă un mijloc de criptare al informațiilor în mediul digital, protejând astfel toate aspectele legate de conturi bancare, parole, sau alte informații private.

  Oferim suport general între orele 9:00-21:00 și suport externalizat pentru hosting & SSL 24/7.

  AI ÎNTREBĂRI?
  SCRIE-NE ASTĂZI.