Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Marketing2019-06-11T15:06:36+02:00

CONSULTANȚĂ.

Prima consultanță este gratuită și are la bază o discuție liberă în care ne cunoaștem și analizăm sumar aria de desfășurare a afacerii tale. Punând la punct planul inițial de dezvoltare al produselor sau serviciilor oferite, ne putem orienta către un studiu amănunțit al domeniului, comparând posibilitățile și oportunitățile de creștere.

PROMOVARE OFFLINE

După ce este stabilită strategia de marketing, ne vom orienta către publicitate offline creând materiale promoționale și investind resurse într-un BRANDING de succes ca acesta să devină cunoscut. Folosind strategii și resurse cu un impact vizual potrivit (bannere, rollup-uri, cărți de vizită, mesh-uri, etc.), ne vom orienta către evenimente cu posibilitate de promovare.

CREȘTERI ÎN VÂNZĂRI

În cele mai multe dintre cazuri, strategiile noastre aduc creșteri de cel puțin 200% ale afacerilor partenerilor noștri.

200% +

PROMOVARE ONLINE.

Promovarea digitală este esențială în zilele noastre deoarece majoritatea întreprinderilor se manifestă și în spațiul web. Având ca punct de plecare un website bine construit și optimizat, promovarea pe care o punem la dispoziție clienților este structurată în promovare pe rețele de socializare (facebook, instagram, linkedin etc.), promovare organică pe google (SEO), promovare contra-cost prin Google Adwords precum și alte mijloace de promovare disponibile.

RAW VISUALS NET S.R.L.

Raw Visuals Network

Oferă servicii complete de branding, marketing, web design & development, print 3D și tipografie sau print digital, precum și servicii externalizate DPO (GDPR).

INFORMAȚII FISCALE

C.I.F.: 37763311Reg.Com.: J8/1585/2017————————————————————————
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accept