Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Tipărituri2019-01-14T13:28:17+00:00

PROCEDEUL DE TIPĂRIRE.

Realizăm tipărituri de cea mai bună calitate folosind tehnologii performante de print, oferind materialul în starea lui finală direct către client. Ne ocupăm de tot procesul, urmărind dezvoltarea sau adaptarea unui element grafic pentru tipografie, decuparea acestuia și în funcție de cerințe oferim și diverse procedee de finisare a produsului fizic. (laminare, execuție de extrudare spațială din diverse materiale etc.)

PRINT PE DIVERSE OBIECTE.

Realizăm elemente grafice pentru orice element fizic, folosind grafică vectorială pentru calitate maximă la orice dimensiune. Fie că este vorba de un semn de carte, un ambalaj pentru un produs sau un simplu tricou, realizăm imprimări respectând cerințele tipului de material. În cazul în care este vorba de grafică publicitară, vom ajusta raportul dintre elementul fizic și grafica dorită, asigurându-ne că obținem cel mai bun și atrăgător rezultat. Află mai multe despre acest domeniu urmărind portofoliul nostru.

EXEMPLE DE GRAFICĂ TIPĂRITĂ PE DIVERSE OBIECTE.

VEZI PORTOFOLIUL!

TIPOGRAFIA.
DĂ VIAȚĂ IMAGINAȚIEI.

CERE OFERTA ACUM!

RAW VISUALS NET S.R.L.

Raw Visuals Network

Oferă servicii complete de branding, marketing, web design & development, print 3D și tipografie sau print digital, precum și servicii externalizate DPO (GDPR).

CONTACT INFO

INFORMAȚII FISCALE

C.I.F.: 37763311 Reg.Com.: J8/1585/2017 ————————————————————————
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accept