Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Tipărituri2019-06-11T15:05:52+02:00

PROCEDEUL DE TIPĂRIRE.

Realizăm tipărituri de cea mai bună calitate folosind tehnologii performante de print, oferind materialul final direct către client. Ne ocupăm de tot procesul, urmărind dezvoltarea sau adaptarea unui element grafic pentru tipografie, decuparea acestuia și oferim diverse procedee de finisare a produsului fizic. (laminare, execuție de extrudare spațială din diverse materiale etc.)

PRINT PE OBIECTE.

Realizăm elemente grafice pentru orice element fizic, folosind vectori. Fie că este vorba de un semn de carte, un ambalaj pentru un produs sau un simplu tricou, realizăm imprimări respectând cerințele tipului de material. În cazul în care este vorba de grafică publicitară, vom ajusta raportul dintre elementul fizic și grafica dorită pentru a obține cel mai bun produs.

PERSONALIZĂRI

Realizăm personalizări pe orice obiect și oferim consultanță în obținerea acestora!

GRAFICA VECTORIALĂ.

Elementele grafice vectoriale reprezintă imagini calculate prin formule matematice interne. Astfel, grafica rămâne intactă la orice dimensiune (în urma procesului de mărire sau micșorare) înlăturând astfel riscul unei deformări indiferent de mărimea imaginii. Utilizând software-uri profesionale precum Corel Draw sau Adobe Illustrator, ne asigurăm că grafica pe care ți-o oferim va rămâne intactă și utilizabilă pe orice format și la orice dimensiune.

RAW VISUALS NET S.R.L.

Raw Visuals Network

Oferă servicii complete de branding, marketing, web design & development, print 3D și tipografie sau print digital, precum și servicii externalizate DPO (GDPR).

INFORMAȚII FISCALE

C.I.F.: 37763311Reg.Com.: J8/1585/2017————————————————————————
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accept