GĂZDUIRE PREMIUM.

Folosim serverele de ultimă generație din Anglia si America. Îți oferim viteza și scalabilitatea de care business-ul tău are nevoie pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută, rapidă și garantată de fiecare dată.

Mai multe despre hosting
Customizează-ți website-ul

WEB DESIGN.

Într-o eră a vitezei în care aproape toată informația este stocată și pe internet, o imagine virtuală a unei firme sau produs este crucială. Serviciul de web design din cadrul firmei noastre nu se bazează doar pe elementele unui website, ci și pe estetica acestuia care este întotdeauna îndreptată spre client. Astfel, nu creăm doar site-uri care ”arată bine”, ci ne asigurăm ca vei reuși să ai succesul dorit prin identitatea ta vizuală din mediul virtual.

Calculator de prețuri

MENTENANȚĂ UP-TO-DATE

Oferim suport general pentru afacerea ta atât în mediul fizic cât și în cel digital între orele 9:00-21:00 și suport externalizat pentru hosting & SSL 24/7

24/7

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE.

Pentru noi securitatea website-ului tău este foarte importantă. Prin module premium și certificate de încriptare DPO, ne asigurăm că pagina ta este protejată. Informațiile sunt încriptate și la intrare și la ieșire, asigurându-te că sunt păstrate în siguranță.

CERE OFERTA ACUM!