Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Servicii Web2019-06-18T12:40:55+02:00

GĂZDUIRE PREMIUM.

Folosim serverele de ultimă generație din Anglia si America. Îți oferim viteza și scalabilitatea de care business-ul tău are nevoie pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută, rapidă și garantată de fiecare dată.

WEB DESIGN.

Într-o eră a vitezei în care aproape toată informația este stocată și pe internet, o imagine virtuală a unei firme sau produs este crucială. Serviciul de web design din cadrul firmei noastre nu se bazează doar pe elementele unui website, ci și pe estetica acestuia care este întotdeauna îndreptată spre client. Astfel, nu creăm doar site-uri care ”arată bine”, ci ne asigurăm ca vei reuși să ai succesul dorit prin identitatea ta vizuală din mediul virtual.

MENTENANȚĂ UP-TO-DATE

Oferim suport general pentru afacerea ta atât în mediul fizic cât și în cel digital între orele 9:00-21:00 și suport externalizat pentru hosting & SSL 24/7

24/7

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE.

Pentru noi securitatea website-ului tău este foarte importantă. Prin plug-in-uri premium și certificate de încriptare DPO, ne asigurăm că pagina ta este protejată. Informațiile sunt încriptate și la intrare și la ieșire, asigurându-te că sunt păstrate în siguranță.

RAW VISUALS NET S.R.L.

Raw Visuals Network

Oferă servicii complete de branding, marketing, web design & development, print 3D și tipografie sau print digital, precum și servicii externalizate DPO (GDPR).

INFORMAȚII FISCALE

C.I.F.: 37763311Reg.Com.: J8/1585/2017————————————————————————
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accept