Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Servicii Web2019-01-21T14:05:14+00:00

GĂZDUIRE PREMIUM.

Folosim serverele de ultimă generație din Anglia si America. Îți oferim viteza și scalabilitatea de care business-ul tău are nevoie pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută, rapidă și garantată de fiecare dată. Nu ezita să vezi mai multe despre hostingul oferit de noi pe pagina parteneră besthosting.website

CERE OFERTA ACUM!

BACKUP & RECUPERARE.

La fel ca în orice alt domeniu, și în mediul virtual pot apărea diverse probleme. De la o eroare de încărcare până la ștergerea iremediabilă a unor elemente din cadrul website-ului tău, sistemul nostru de back-up se asigură că orice s-ar întâmpla, informația ta este păstrată și poate fi recuperată. Stocând informația pe serverul nostru, precum și în spațiul Cloud atât în Europa cât și în America, garantăm că indiferent de probleme, vom putea găsi o soluție păstrând toate elementele intacte.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SPAȚIUL WEB

WEB DESIGN.

Într-o eră a vitezei în care aproape toată informația este stocată și pe internet, o imagine virtuală a unei firme sau produs este crucială. Serviciul de web design din cadrul firmei noastre nu se bazează doar pe elementele unui website, ci și pe estetica acestuia care este întotdeauna îndreptată spre client. Astfel, nu creăm doar site-uri care ”arată bine”, ci ne asigurăm ca vei reuși să ai succesul dorit prin identitatea ta vizuală din mediul virtual.

SIGURANȚĂ.

Pentru noi securitatea website-ului tău este foarte importantă. Prin plug-in-uri premium și certificate de încriptare DPO, ne asigurăm că pagina ta este protejată. Informațiile sunt încriptate și la intrare și la ieșire, asigurându-te că sunt păstrate în siguranță.

CERE OFERTA ACUM!

SUPORT SUSȚINUT.

Oferim suport general pentru afacerea ta atât în mediul fizic cât și în cel digital între orele 9:00-21:00 și suport externalizat pentru hosting & SSL 24/7

TOTAL UPTIME

CLOUD GROWTH

SCALABILITY

“One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.”

Jenny Smith, Theme Fusion

“Technology made large populations possible; large populations now make technology indispensable.”

Hannah Vermont, Theme Fusion

ADAPTEAZĂ-TE
EREI DIGITALE.

LASĂ-NE UN MESAJ

RAW VISUALS NET S.R.L.

Raw Visuals Network

Oferă servicii complete de branding, marketing, web design & development, print 3D și tipografie sau print digital, precum și servicii externalizate DPO (GDPR).

CONTACT INFO

INFORMAȚII FISCALE

C.I.F.: 37763311 Reg.Com.: J8/1585/2017 ————————————————————————
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accept