IDENTITATE VIZUALĂ.

Indiferent de situație, imaginea companiei sau a produsului tău contează foarte mult în dezvoltarea unei afaceri de succes. În urma multor proiecte realizate cu succes în această direcție, am dobândit destulă experiență pentru a rămâne stăpâni pe situație, indiferent de obstacole.

Vezi portofoliul nostru

MODIFICARE ȘI ADAPTARE.

În domeniul brandingului este esențial ca imaginea afacerii tale să fie o reflexie precisă a serviciilor sau produselor pe care le oferi. Pentru a ne asigura că ești pe deplin mulțumit de identitatea vizuală pe care noi ți-o creăm, îți oferim posibilitatea de a-ți ajusta produsul final în urma consultării directe cu unul dintre designerii noștri.

CERE OFERTA ACUM!

DESIGN GRAFIC

Materialul grafic pe care ți-l punem la dispoziție în cadrul serviciilor noastre este realizat într-un mod profesional, folosind vectori și imagini la rezoluție înaltă.

GRAFICA VECTORIALĂ.

Elementele grafice vectoriale reprezintă imagini calculate prin formule matematice interne. Astfel, grafica rămâne intactă la orice dimensiune (în urma procesului de mărire sau micșorare) înlăturând astfel riscul unei deformări indiferent de mărimea imaginii. Utilizând software-uri profesionale precum Corel Draw sau Adobe Illustrator, ne asigurăm că grafica pe care ți-o oferim va rămâne intactă și utilizabilă pe orice format și la orice dimensiune.

CERE OFERTA ACUM!