Termeni de lucru în cadrul firmei Raw Visuals.net

 

 1. Termenul de execuție al comenzilor este de 48 de ore, de la comanda fermă (exceptând zilele de sâmbătă și duminică). În cazul în care o comandă nu poate fi executată în acest termen, clientul va fi anunțat de un reprezentant al firmei Raw Visuals.net. Termenul nu se aplică pentru comenzile care implică prelucrare fizică (biguire, tăiere, capsare, broșare, laminare), caz în care se va stabili un termen între firmă și client.
 2. În cazul în care clientul solicită un timp de execuție mai scurt de 48 de ore, echipa Raw Visuals.net nu își va asuma întârzierea livrării comenzii sub 48 de ore, dar va face tot posibilul pentru a respecta termenul cerut de client.
 3. Un reprezentant din partea firmei va anunța clientul telefonic sau prin mail despre finalizarea comenzii.
 4. În momentul în care clientul trimite o comandă, acesta are datoria de a se informa în legătură cu toate costurile implicate în tot procesul de execuție al produsului final. În cazul în care clientul are nelămuriri în legătură cu prețul, acesta va discuta cu un reprezentant al firmei pentru a afla detaliile legate de costuri.
 5. Clientul poate cere realizarea unui bun de tipar (BT) înainte de începerea comenzii. În cazul în care BT-ul nu corespunde cu dorințele clientului, acesta are dreptul de a refuza comanda. În cazul în care clientul nu dorește realizarea unui BT, nu mai poate refuza comanda după ce aceasta este dată în lucru.
 6. Clientul are posibilitatea de a verifica aspectul comenzii din punct de vedere cantitativ și calitativ în momentul primirii produsului final și să semnaleze orice eventuală eroare. Reclamațiile ulterioare nu vor mai fi luate în considerare.
 7. Cantitatea minimă pentru cărțile de vizită este de 100 bucăți.
 8. Clientul este obligat să verifice și să semneze factura pentru comandă, precum și să accepte clauzele de comunicare și realizare a proiectului, pe toată durata acestuia.
 9. Programul de lucru este Luni – Vineri între orele 10:00 – 18:00.
 10. Clientul își asumă răspunderea pentru orice eroare din partea acestuia în realizarea comenzii, atât la telefon cât și prin e-mail.
 11. Imprimantele din cadrul firmei Raw Visuals.net realizează tipărituri în culori CMYK, fapt pentru care aspectul unui produs poate să difere între imaginea de pe monitorul calculatorului (culoare RGB) și imaginea printată.
 12. Dacă produsul clientului implică tăiere la ghilotină (cărți de vizită, broșuri etc.) iar grafica vine din partea clientului, acesta are obligația de a potrivi documentul cu margine de tăiere (bleed) de 3mm care să fie înafara elementelor din document, cele din urmă fiind la o distanță de încă 3mm față de marginea de tăiere.
 13. Fișierele acceptate pentru print sunt: PDF, JPG, TIFF, CDR, AI. Rezoluția documentului trebuie să fie de 300 DPI pentru o calitate bună a imaginii.
 14. Un reprezentant din partea firmei Raw Visuals.net va confirma telefoni sau prin e-mail primirea unei comenzi sau a materialelor venite din partea clientului.
 15. Comenzile vor fi executate după ce clientul va face plata unui avans, în cazul clienților noi.
 16. Clienții au obligația de a se încadra în termenii de mai sus la emiterea unei comenzi, oferind detalii despre comanda respectivă cu informații relevante precum: tiraj (cantitate) / termen limită / Print față, sau față-verso / Tipul de hârtie / Laminare sau nu / formatul documentului (A0 – A6).